Re-integratie - EigenKans
17053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17053,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Re-integratie

Kansen zijn vaak dingen die je de eerste keer niet hebt opgemerkt.

Re-integratie

 

EigenKans helpt je weer aan het werk te gaan als je er langdurig uit bent geweest.

 

Je hebt bijvoorbeeld een dienstverband en bent arbeidsongeschikt geworden. Kun je je oude werk weer doen, heeft je bedrijf vervangend werk of moet je uitkijken naar een andere werkgever? In een serie gesprekken help ik je helder te krijgen wat je talenten en beperkingen zijn en welke banen daarbij passen. We verkennen zonodig nieuwe wegen, maar houden steeds de realiteit in het oog. Als conflicten op het werk dwarszitten, pakken we die aan.

 

Of je hebt een uitkering van de Ziektewet, WW, WIA, Wajong of bijstand en wilt (weer) aan het werk. Wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik dat? We gaan op zoek naar je sterke kanten en je passies en bekijken welke kansen dat op de arbeidsmarkt biedt. We blijven realistisch en kiezen een haalbaar doel. Zo nodig vergroot je je vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, assertiviteit of presentatie.

 

Als je lange tijd niet gewerkt hebt, kan de terugkeer naar het sociale leven en het werkritme lastig zijn. Ik ondersteun ook mensen die deelnemen aan trajecten voor sociale activering en leer-werktrajecten.

 

EigenKans zet zich via het UWV ook in voor de trajecten Werk fit, Naar werk, (interne) Jobcoaching en De Praktijkdiagnose.

Het instrument coaching met hulp van paarden wordt door het UWV voor deze trajecten toegestaan.

blik-op-werk-keurmerk

Keurmerk Blik op Werk****

 

Blik op Werk is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van re-integratiecoaches beoordeelt. Ik laat de resultaten van EigenKans jaarlijks door Blik op Werk controleren. In 2010 kreeg ik het keurmerk Blik op Werk. In 2013 is dat omgezet in een 4-sterrenkeurmerk, vanwege de hoge kwaliteit van de dienstverlening en de hoge klanttevredenheidscore. Gemiddeld scoor ik een 8,8 in de klanttevredenheidsonderzoeken, met uitschieters naar 9,5.

Informatie aanvragen

    0052k
    Weten wat EigenKans voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.