Werkwijze - EigenKans
16612
page-template-default,page,page-id-16612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Werkwijze

Op deze pagina treft u praktische informatie als werkwijze, informatie aanvragen en voorwaarden.

Werkwijze

 

EigenKans levert altijd maatwerk, neem dus ook contact op als de gewenste coachingsdienst niet op deze website staat. Voor particulieren hanteer ik een lager tarief dan voor bedrijven en overheden. Coachings- en re-integratiegesprekken kunnen plaatsvinden in het huiskantoor van EigenKans, bij het bedrijf of bij de klant thuis.

 

EigenKans beschikt over certificering en een keurmerk voor kwaliteit, onder meer voor trajecten voor UWV, gemeenten, niet-werkenden en werkgevers. Eigen Kans is aangesloten bij Noloc Vereniging voor Loopbaanprofessionals en Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

0052k

Informatie aanvragen

Voorwaarden

 

Wij werken voortdurend aan de kwaliteit van onze producten. Er kunnen desalniettemin misverstanden ontstaan en indien je ergens ontevreden over bent nodigen we je nadrukkelijk uit om ons hiervan op de hoogte te brengen. Een gesprek zal nagenoeg altijd tot een voor jou aanvaardbare oplossing leiden.
Mocht dat niet het geval zijn dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen. Wij zullen de klacht altijd serieus en vertrouwelijk behandelen.