Coaching - EigenKans
17056
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Coaching

“Verandering ontstaat wanneer je wordt wie je bent en niet

wanneer je probeert te worden wat je niet bent”

(Gestalt)

Coaching & Counseling

EigenKans vergroot je kansen in het privéleven en op de werkvloer met coaching en counseling.

 

Privé. Coaching en counseling kan helpen als je niet lekker in je vel zit of als je het gevoel hebt tegen een muur op te lopen. Misschien heeft je lichaam al signalen gegeven: je hebt bijvoorbeeld last van vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid of slapeloosheid. Medicijnen kunnen die signalen tijdelijk onderdrukken, maar ze nemen de oorzaak niet weg. Tijdens gesprekken zoek ik naar de kern van jouw klachten. Ik laat je zien hoe je anders in het leven kunt staan of hoe je met je klachten kunt leren leven.

 

Op het werk. Coaching kan bijvoorbeeld uitkomst bieden als je geen grip op je werk krijgt, moeilijk ‘nee’ kan zeggen of als er conflicten spelen. We gaan praktijkgericht aan de slag. Ik luister naar je wensen en misschien ga ik met je mee om te zien hoe je werkt en met wie. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Je gaat proberen of je in bepaalde situaties anders kunt reageren, handelen of denken. Zo ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Weten wat EigenKans voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Informatie aanvragen

0052k